Ce amendă rişti dacă eşti prins cu 200 de km/oră în România

Autor: Marius Vișan 23 mart. 2016 Știri auto
Ce amendă rişti dacă eşti prins cu 200 de km/oră în România

 


Poliţiştii de la Brigada Poliţiei Rutiere au depistat acum o săptămână cu aparatul radar, pe sensul de mers Timişoara-Arad, o maşină condusă de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din judeţul Timiş, care circula cu viteza de 201 km/oră. Potrivit Pressalert.ro. şoferul a fost amendat cu 945 de lei, iar poliţiştii i-au reţinut şi permisul de conducere pentru 90 de zile. 

Nu ar fi primul incident de acest gen înregistrat până acum. În luna februarie, un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost prins de poliţişti când conducea cu viteza de 246 de kilometri pe oră, pe autostrada A3 Turda – Borş, aceasta fiind cea mai mare viteză cu care aparatele radar au înregistrat un autovehicul pe autostrăzile din România. 


 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide