CE de Fotbal e pretextul minunii pe care o aşteptam

Euro 2020, te aşteptăm!

CE de Fotbal e pretextul minunii pe care o aşteptam CE de Fotbal e pretextul minunii pe care o aşteptam

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat, miercuri, că nu concepe ca până în anul 2020, când va avea loc Campionatul european, să nu existe legătură pe cale ferată între Otopeni şi Bucureşti.

„(...) înainte de 2020, Campionatul european, vom avea o legătură, alta decât rutieră, între Bucureşti şi Otopeni. Studiul de fezabilitatea privind modernizarea şi extinderea liniei de cale ferată este pe SEAP astăzi. Vom parcurge procedurile legale. Am cerut companiei de infrastructură să privească cu atenţie la posibilitatea ca totuşi în extremis să poată interveni cu resurse proprii în dezvoltarea şantierului şi atingerea acestui obiectiv. Nu concep ca până în 2020, la Campionatul european, să nu existe legătură pe calea ferată între Otopeni şi Bucureşti”, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Şova, la Parlament.

La Campionatul European de Fotbal EURO 2020, România va găzdui patru partide pe Arena Naţională, trei în grupe şi una în optimi.

Temperaturi de zeci de grade sub 0 în weekend. Zonele care vor îngheţa la -20 de grade în România

Sursă Mediafax.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.