Ce maşină conduce Ianis Hagi. Este un model reper pentru sportivitate şi dinamică - FOTO

Accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde ...

Ce maşină conduce Ianis Hagi. Este un model reper pentru sportivitate şi dinamică - FOTO Ce maşină conduce Ianis Hagi. Este un model reper pentru sportivitate şi dinamică - FOTO

La fel ca pe teren, Ianis Hagi excelează şi la capitolul maşini. El conduce un model reper pentru sportivitate şi dinamică în clasa compactă: BMW M140i xDrive, culoarea Alpine White, Edition Shadow, cu un motor M Performance TwinPower Turbo pe benzină, cu 6 cilindri în linie, ce dezvolta 250 kW/340 CP.

BMW M140i xDrive accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde.

Automobilul oferă performanţe maxime

Frânele M Sport ale automobilului sunt create pentru a oferi performanţă maximă, iar sistemul de tracţiune integrală xDrive controlează distribuţia puterii, pentru a îmbunătăţi agilitatea şi pentru a contrabalansa subvirarea sau supravirarea în viraje.

La momentul primirii maşinii el a beneficiat şi de un program special de pregătire cu pilotul şi trainerul certificat BMW Driving Experience, Claudiu David.

Ca şi pe teren, Ianis este la fel de responsabil şi la volan

"La volan sunt responsabil, aşa cum sunt şi pe teren. Trebuie să am grijă în primul rând de mine, la început e normal să învăţ maşina, să o simt şi o să fie bine. Tatăl meu îmi va da indicaţii toată viaţa, am de învăţat mereu multe lucruri de la el. Mai ales la condus, o iau uşor, uşor", a spus Ianis Hagi

GALERIE FOTO

 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.