Ce maşini are Cătălin Ioniţă, cel care a fost propus şef al Poliţiei Române

Ce maşini are Cătălin Ioniţă, cel care a fost propus şef al Poliţiei Române

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Ministrul Afacerilor Interne (MAI), Carmen Dan, l-a propus, marţi, ca înlocuitor pentru Bogdan Despescu, actualul şef al Poliţiei Române, pe Cătălin Ioniţă, care ocupă acum funcţia de director general al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

În vârstă de 41 de ani, Cătălin Ioniţă a fost numit director general al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) în 2016.

Între 2014 – 2016, el a deţinut funcţia de director al Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, iar între 2012 – 2013 a fost director adjunct al Direcţiei de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Anterior, a fost pe rând şef serviciu al Serviciului de combatere a corupţiei şi a infracţiunilor comise în sfera instituţiilor bugetare din cadrul Direcţiei de Investigare a Fraudelor, şef serviciu al Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Poliţiei Sector 1 şi ofiţer specialist în cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Poliţiei Sector 1.

Cătălin Ioniţă este căsătorit şi are cinci copii.

Conform declaraţiei de avere, deţine 25% dintr-un teren agricol de 18.174 de metri pătraţi în Ilfov şi tot în proporţie de 25% deţine şi 217 metri pătraţi de teren intravilan în Bucureşti, ambele cumpărate în 2015 şi deţinute în coproprietate cu mama şi cu soţia. Împreună cu soţia are două case în Bucureşti, de peste 200 de metri pătraţi, tot în Capitală.

Cătălin Ioniţă deţine un autoturism Daewoo Matiz şi o maşină Skoda, ambele produse în 2003, scrie Digi24.ro

De asemenea, el are un cont bancar de 404.235 de lei deschis în 2009. 



Comentarii
Inchide