Ce maşini are Cătălin Ioniţă, cel care a fost propus şef al Poliţiei Române

Ministrul Afacerilor Interne (MAI), Carmen Dan, l-a propus, marţi, ca înlocuitor pentru ...

Ce maşini are Cătălin Ioniţă, cel care a fost propus şef al Poliţiei Române Ce maşini are Cătălin Ioniţă, cel care a fost propus şef al Poliţiei Române

Ministrul Afacerilor Interne (MAI), Carmen Dan, l-a propus, marţi, ca înlocuitor pentru Bogdan Despescu, actualul şef al Poliţiei Române, pe Cătălin Ioniţă, care ocupă acum funcţia de director general al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

În vârstă de 41 de ani, Cătălin Ioniţă a fost numit director general al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) în 2016.

Între 2014 - 2016, el a deţinut funcţia de director al Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, iar între 2012 - 2013 a fost director adjunct al Direcţiei de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Anterior, a fost pe rând şef serviciu al Serviciului de combatere a corupţiei şi a infracţiunilor comise în sfera instituţiilor bugetare din cadrul Direcţiei de Investigare a Fraudelor, şef serviciu al Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Poliţiei Sector 1 şi ofiţer specialist în cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Poliţiei Sector 1.

Cătălin Ioniţă este căsătorit şi are cinci copii.

Conform declaraţiei de avere, deţine 25% dintr-un teren agricol de 18.174 de metri pătraţi în Ilfov şi tot în proporţie de 25% deţine şi 217 metri pătraţi de teren intravilan în Bucureşti, ambele cumpărate în 2015 şi deţinute în coproprietate cu mama şi cu soţia. Împreună cu soţia are două case în Bucureşti, de peste 200 de metri pătraţi, tot în Capitală.

Cătălin Ioniţă deţine un autoturism Daewoo Matiz şi o maşină Skoda, ambele produse în 2003, scrie Digi24.ro

De asemenea, el are un cont bancar de 404.235 de lei deschis în 2009. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.