Ce se întâmplă cu motorul dacă nu schimbi uleiul mai mult de 100.000 de km - VIDEO

Oamenii mai amână uneori revizia cu câteva sute, poate mii de kilometri. Tipul ăsta a stabilit un nou record negativ. Iar rezultatele sunt... convingătoare.

Ce se întâmplă cu motorul dacă nu schimbi uleiul mai mult de 100.000 de km - VIDEO Ce se întâmplă cu motorul dacă nu schimbi uleiul mai mult de 100.000 de km - VIDEO

Ceea ce vezi în imaginile de mai sus este un VR6 de sub capota unui Audi TT 3.2 quattro. Motivul pentru care arată aşa este acela că proprietarul nu s-a ocupat de revizia maşinii decât după 84.000 de mile (135.100 km). 

GALERIE FOTO

 

Suntem curioşi ce anume l-a determinat pe proprietar să apeleze, totuşi, la un service în cele din urmă. Aceasta poate fi, totodată, şi cea mai convingătoare reclamă pentru Audi. 

Iar mai jos puteţi vedea cum arată un arată un motor care are o nevoie urgentă de curăţare. 

VIDEO

via Reddit

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.