Ce se întâmplă dacă nu vrei să plăteşti o amendă pentru un bec ars la maşină în SUA - VIDEO

Vrem o Poliţie ca în SUA?

Ce se întâmplă dacă nu vrei să plăteşti o amendă pentru un bec ars la maşină în SUA - VIDEO Ce se întâmplă dacă nu vrei să plăteşti o amendă pentru un bec ars la maşină în SUA - VIDEO

În ultimii ai au apărut numeroase cazuri în care românii refuză să semneze amenda dată de poliţişti. Motivele sunt diverse şi astfel s-a ajuns la situaţii penibile. Nu e cazul în SUA, unde orice neregulă este sancţionată fără milă de oamenii legii. 

Cel mai recent exemplu a fost filmat în Oklahoma, unde o doamnă în vârstă a fost pusă la pământ de către un poliţist, după ce aceasta a refuzat să semneze o amendă de 80 de dolari, dată pentru un bec ars la maşină.

Iniţial doamna a refuzat să semneze amenda, şi a anunţat că va pleca cu maşina, deşi poliţistul i-a interzis acest lucru. Apoi poliţistul a plecat în urmărirea femeii, a scos-o cu forţa din maşină, şi a folosit pistolul cu electroşocuri pentru a o imobiliza.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.