Ce spune designerul-şef al Renault despre Dacia electrică

Viitoarele automobile Dacia vor evolua...

Ce spune designerul-şef al Renault despre Dacia electrică Ce spune designerul-şef al Renault despre Dacia electrică

Viitoarele automobile Dacia vor evolua într-un ritm mai alert pentru a permite reducerea emisiilor de dioxid de carbon, însă în discuţie intră preţul în condiţiile în care brandul românesc s-a remarcat pe piaţa europeană prin accesibilitate şi tehnologii deja testate de ani buni.

"Întrebarea este cum putem oferi electromobilitate la un preţ bun pentru clienţii noştri. Nu este doar problema Dacia, ci problema întregii industrii. Nu avem luxul de a fi un brand premium, care poate cere 20.000-30.000 de euro în plus pentru un model doar pentru ca acesta să fie electric. Pentru noi va fi puţin mai dificil să găsim o soluţie electrică deoarece este puţin probabil ca clienţii Dacia să fie dispuşi să plătească dublu pentru un automobil doar pentru a avea un tren de rulare diferit. Dar nu este nici imposibil", a spus Laurens van den Acker, designerul-şef al Grupului Renault şi totodată printre cei mai experimentaţi designeri din industria auto.

Citiţi continuarea pe zf.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.