Cea mai frumoasă maşină din lume în 2010: Citroen DS4

Peste 60.000 de internauţi au participat la votul iniţiat de Festival Automobile International, iar rezultatul nu poate fi decât îmbucurător pentru francezi: Citroen DS4 a primit titlul de ”Cea mai frumoasă maşină a anului 2010”.

Cea mai frumoasă maşină din lume în 2010: Citroen DS4 Cea mai frumoasă maşină din lume în 2010: Citroen DS4

Dacă merită sau nu Citroen DS4 titulatura de "Cea mai frumoasă maşină din lume în 2010", nu ne putem pronunţa - designul este un domeniu prea subiectiv, tocmai de aceea oficialii Festivalului International al Automobilului lasă această decizie în seama publicului.

Un public format, în 2010, din mai mult de 60.000 de utilizatori ai internetului, din 6 ţări, care au avut ocazia să participe la vot prin intermediul a nu mai puţin de 7 site-uri, coordonate de Eurosport. Iar, dacă vă închipuiţi că titulatura de "Cea mai frumoasă maşină a anului" este nouă, poate vă interesează să aflaţi că primul astfel de premiu a fost acordat încă din anul 1987, iar câştigător a fost un BMW (chiar dacă vorbim de un concurs iniţiat de francezi...).

Candidaţii din 2010 au fost următorii (în ordine alfabetică): BMW Seria 5, Citroen DS4, Honda CR-Z, Infiniti M, Mini Countryman, Renault Wind, Volvo V60.

Însă, în urma votului, podiumul a fost următorul:

1. Citroen DS4

2. BMW Seria 5

3. Honda CR-Z

Aşteptăm impresiile voastre despre aceste rezultate, dar şi dacă aveţi alte propuneri de câştigători pentru "Cea mai frumoasă maşină a anului 2010". Condiţiile fiind: model de serie, lansarea în fabricaţie în cursul anului 2010, preţ de maximum 50.000 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.