Cea mai rapidă Alfa Romeo vrea un nou record

Cea mai rapidă Alfa Romeo va merge pe circuitul de sare de la Bonneville pentru a doborî din nou recordul de viteză la categoria Blown Gas Modified Sports.

Cea mai rapidă Alfa Romeo vrea un nou record Cea mai rapidă Alfa Romeo vrea un nou record

Spate retroDeşi arată foarte aerodinamică şi modernă, maşina din poze este realizată pe baza unei Alfa Romeo Spider din 1991. Denumită Bonnie, după locul în care şi-a căştigat renumele, maşina este pusă în mişcare de un motor cu patru cilindri, puternic modificat şi a a realizat recordul clasei sale în 2002, pentru ca peste 4 ani să atingă o viteză maximă de aproape 350 de kilometri pe oră, doar că să fie surclasată de un echipaj Nissan cu un avantaj de 7 km pe oră.

Anul acesta însă Bonnie se întoarce pe lacul sărat şi are de gând să atingă 368 de km/h, ce se doreşte a fi un nou record pentru clasa sa. Pentru un motor cu 4 cilindri, modificat de nişte amatori, nu este rău, nu?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.