Cea mai ”rapidă” autostradă din România: săptămâna şi recordul

Viteza maximă a fost înregistrată ...

Cea mai ”rapidă” autostradă din România: săptămâna şi recordul Cea mai ”rapidă” autostradă din România: săptămâna şi recordul

Peste 100 de şoferi au fost prinşi, săptămâna trecută, conducând cu viteze de peste 180 de kilometri pe oră pe autostrăzi. Recordul aparţine unui bărbat din Timiş prins pe autostrada Deva-Nădlac conducând cu 244 de kilometri la oră.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat, săptămâna trecută, 113 persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h.

Astfel, pe autostrada A1, 73 de şoferi au fost înregistraţi circulând cu viteze cuprinse între 181 km/h şi 244 km/h.

De asemenea, pe autostrada A2, aparatele radar au înregistrat 10 conducători auto care se deplasau cu viteze cuprinse între 181 km/h şi 225 km/h..

Tot în această perioadă, pe autostrada A3, poliţiştii au depistat 30 de şoferi care au depăşit limita legală de viteză, deplasându-se cu viteze cuprinse între 181 km/h şi 213 km/h.

Viteza maximă a fost înregistrată la data de 11 aprilie a.c., la ora 23:29, la kilometrul 565 al autostrăzii Deva-Nădlac, când poliţiştii au depistat un bărbat de 51 de ani din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, care conducea cu viteza de 244 km/h.

Toţi şoferii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei. De asemenea, le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.