Cel mai grav accident de până acum cu Lamborghini Gallardo

Două persoane ce se aflau la bordul unui Lamborghini Gallardo au sfârşit tragic în timpul unui test demonstrativ. Culmea, la volan era chiar agentul de vânzări!

Cel mai grav accident de până acum cu Lamborghini Gallardo Cel mai grav accident de până acum cu Lamborghini Gallardo

Conform declaraţiilor martorilor, la volanul modelului Lamborghini Gallardo se afla reprezentantul dealerului Lamborghini din Wuppertal (Germania) şi o tânără de 28 ani - despre care nu se ştie dacă era potenţială clientă sau prietena celui de la volan.

Poliţia a stabilit că vinovat de acest accident groaznic ar fi şoferul, care a accelerat brusc şi a pierdut controlul maşinii. Viteza mare a maşinii a făcut imposibilă redresarea ei, aşa încât bolidul a lovit un zid de protecţie de pe stradă, impactul aruncând maşina în aer, în final aceasta izbind un stâlp de iluminare.

Maşina pur şi simplu a izbucnit în flăcări, cei doi pasageri fiind ucişi pe loc. Pompierii şi medicii sosiţi la faţa locului au rămas stupefiaţi de condiţiile acestui accident, imaginea vorbind de la sine despre gravitatea acestuia.

Lamborghini Gallardo este o maşină sport, cu doar două locuri, motor central V10 de 560 CP şi tracţiune integrală. Este, totuşi, o maşină rasată, capabilă de o viteză maximă de peste 300 km/h şi un demaraj până la 100 km/h în mai puţin de 4 secunde, ceea ce presupune şi cunoştinţe serioase de pilotaj din partea celui de la volan.

Acest accident se numără printre cele mai grave de până acum în care a fost implicat un model Lamborghini Gallardo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.