Cel mai hotărât scuterist: cu toată viteza înainte spre bariera lăsată - VIDEO

Chiar înainte ca tipul de pe motoretă să se lovească bariera

Locuitorii oraşului vietnamez Biên Hòa consideră că oprirea la trecerea de cale ferată este opţională, asta ne demonstrează videoclipul de mai jos.

Chiar înainte ca tipul de pe motoretă să lovească bariera, o altă persoană de pe un scuter făce o manevră periculoasă, şi traversează înainte ca aceasta să fie complet închisă.

Restul videoclipului ne arată oameni care încearcă să elibereze calea ferată de bariera căzută şi scuterul avariat.

Vestea bună este că nimeni nu a fost grav rănit. Se poate vedea că scuteristul prăbuşit se ridică şi se plimba pe propriile două picioare, iar trenul probabil că a oprit la timp.

Ceea ce ne surprinde este viteza cu care motoreta a lovit bariera. Intersecţia pare destul de bine luminată, astfel încât vizibilitatea probabil nu era o problemă. Oricum, să sperăm că omul de pe scuter şi-a învăţat lecţia. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.