Cel mai mare coşmar al unui şofer: a rămas fără frâne - VIDEO

Un filmuleţ postat pe internet ne arată cât de important este să-şi păstrezi calmul ...

Cel mai mare coşmar al unui şofer: a rămas fără frâne - VIDEO Cel mai mare coşmar al unui şofer: a rămas fără frâne - VIDEO

 


Un filmuleţ postat pe internet ne arată cât de important este să-şi păstrezi calmul în situaţiile limită apărute în timpul condusului. Un şofer care a venit pe o pistă de curse pentru a-şi testa maşina, rămâne fără frâne într-un viraj. După ce îşi dă seama de ce i se întâmplă reacţionează cu mult calm şi reuşeşte să iasă cu bine din acest incident, după ce rupe un gard şi iese cu maşina pe şosea. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.