Cel mai nou model din Programul Rabla - Mitsubishi ASX

M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România şi parte a Ţiriac Holdings se pregăteşte pentru luna iunie şi vine în întâmpinarea clienţilor anunţând introducerea noului crossover compact ASX în Programul Rabla 2010.

Cel mai nou model din Programul Rabla - Mitsubishi ASX Cel mai nou model din Programul Rabla - Mitsubishi ASX

Abia lansat la Salonul Auto de la Geneva în primăvara acestui an, Mitsubishi ASX va fi disponibil pentru comenzi, începând de la un preţ foarte avantajos de 13.290 euro (TVA inclus şi trei cupoane de casare) pentru varianta Inform 2WD, echipată cu un propulsor pe benzină 1.6L şi 115 CP. Motorizarea respectă normele de emisii Euro 5.

Deasemenea, acest model marchează debutul noii familii de motorizări diesel DOHC 16v cu 4 cilindri şi injecţie directă Common-Rail pentru versiunea de 1,8L echipată cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, respectând de asemenea noile norme de emisii Euro 5.

Prin Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional, versiunea diesel se poate comanda la un preţ de 16.447 eur (TVA inclus) pentru echiparea Inform, tracţiune faţă. Pentru modelele cu tractiune integrala, un avantaj considerabil pentru clienţi prin prisma raportului preţ/dotări este echiparea Intense 4WD, cu un preţ de 21.707 (TVA inclus).

Modelul Mitsubishi ASX beneficiază de 3 ani garanţie, în limita a 100.000 km.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.