Cel mai scump RV din lume a fost vândut. Evident, în Dubai

Câţi bani aţi fi dispuşi să daţi pe EleMMent PALAZZO, un vehicul pe cât de urât pe atât de luxos? Indiferent de sumă, cineva v-a luat-o cu mult înainte şi şi-a adjudecat excentricul mijloc de transport.

Cel mai scump RV din lume a fost vândut. Evident, în Dubai Cel mai scump RV din lume a fost vândut. Evident, în Dubai

Pe EleMMent PALAZZO nu îl ajută numele, şi nici designul exterior. Cu toate acestea, un client din Dubai a fost convins de utilitatea unui RV (Recreational Vehicle, sau dacă vreţi rulotă) de lux - pardon, yacht pe roţi cu alură extraterestră - şi s-a încumetat să plătească 3 milioane de dolari pentru a deţine unul.

Putem spune că Marchi Mobile, compania din Austria care a devzoltat arătarea cu nume sugestiv şi-a depăşit aşteptările. Sau cel puţin le-a depăşit pe ale noastre, fiindcă nu ne-am gândit vreodată că EleMMent PALAZZO se va vinde, chiar dacă este capabil să atingă 150 km/h şi designul interior este desprins parcă dintr-un palat regal.

Până la urmă, Dubaiul rămâne cel mai potrivit loc pentru o asemenea extravaganţă şi spre binele tuturor, ar fi bine ca posesorul să se limiteze la plimbările prin împrejurimi. Nu de alta, dar imaginea RV-ului are slabe şanse să împresioneze plăcut pe cineva.

Sau poate ne înşelăm noi. Ce şi-ar mai fi putut lua cu aceşti bani? :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.