Changan V802 Concept

Ofensiva chinezilor continuă cu un nou model, de data aceasta de la producătorul Changan, ce a dat publicității primele poze statice.

Changan V802 Concept Changan V802 Concept
Changan V802Producătorii chinezi încep încet încet să producă modele originale sau cel puțin care să nu mai pară xeroxuri ale unor modele de succes mondial. Este cazul și conceptului V802, un nume a cărui origine este necunoscută pentru noi, un model ce dimensiuni compacte, ce vrea să concureze cu exemplare precum Volkswagen Golf, Opel Astra, Ford Focus sau Renault Megane.

Aflat momentan la stadiul de concept, Changan V802 este cunoscut doar prin cele două poze puse la dispoziție de către producătorul chinez, mai multe putând afla în apropierea Salonului Auto de la Beijing, ce se va deschide pe 20 aprilie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.