Chevrolet 3+: Vezi ce e diferit la maşina ta

Chevrolet lansează în România un program complex dedicat clienţilor săi fideli, numit sugestiv Chevrolet 3+, un program recomandat reţelei de reparatori autorizaţi Chevrolet.

Chevrolet 3+: Vezi ce e diferit la maşina ta Chevrolet 3+: Vezi ce e diferit la maşina ta

Chevrolet lansează în România un program complex dedicat clienţilor săi fideli, numit sugestiv Chevrolet 3+. Astfel clienţii care deţin modele Chevrolet cu o vechime mai mare de 3 ani pot beneficia în continuare de servicii atractive şi la standardele producătorului pentru întreţinerea maşinii.

Chevrolet recomandă clienţilor săi alegerea pieselor originale Chevrolet şi după perioada de garanţie şi întreţinerea maşinii în reţeaua sa autorizată.

Serviciile oferite clientului prin reţeaua sa autorizată sunt atractive:
Personal de service calificat
Piese de schimb originale Chevrolet
Servicii conform standardelor producătorului
Garanţia lucrării efectuate
• Revizia de la un preţ recomandat de la 250 Ron cu TVA şi manoperă incluse

În acelaşi timp, Chevrolet reaminteşte clienţilor săi cel puţin 11 motive pentru care aceştia sunt avantajaţi atunci când aleg service-urile autorizate Chevrolet pentru întreţinerea/repararea maşinilor:

1) Piesele de schimb Chevrolet originale beneficiază de 2 ani garanţie.
2) Tehnicienii reparatorilor autorizaţi Chevrolet sunt la curent cu ultimele noutăţi, know-how şi informaţii.
3) Service-urile autorizate dispun de echipamente specializate de diagnostic pentru vehiculele Chevrolet, ceea ce permite ca timpul petrecut în service să fie mai scurt, mai eficient şi mai puţin costisitor.
4) Toţi tehnicienii din service-urile autorizate Chevrolet participă la cursuri tehnice organizate de Chevrolet. Acestea sunt cursuri organizate periodic cu scopul de a ţine la curent tehnicienii din service cu ultimele tehnologii şi inovaţii Chevrolet.
5) La revânzarea maşinii, valoarea modelului Chevroletul va creşte dacă în caietul de service există înregistrată perioada completă de garanţie şi mai ales întreţinerea după perioada de garanţie.
6) Service-urile autorizate pot oferi clienţilor metode alternative de transport atunci când acest lucru este necesar.
7) Contravaloarea serviciilor oferite este agreată în avans de fiecare dată. Nu se efectuează nicio operaţie fără permisiunea în avans a proprietarului maşinii.8) Service-ul autorizat ţine evidenţa detaliată şi la zi a intervenţiilor realizate maşinii, din acest motiv, tehnicienii service-ului sunt cei mai în măsură să dea sfaturi pentru intervenţiile viitoare.
9) Piesele de schimb originale Chevrolet au o calitate ridicată şi sunt singurele produse create special şi testate pentru ca modelele Chevrolet să ofere maximul de performanţă şi design.
10) Procedurile Chevrolet de eliminare a deşeurilor precum ulei de maşină, baterii şi părţi metalice inutilizabile, sunt prietenoase cu mediul.
11) Şi nu ultimul rând, preţurile din service-urile autorizate nu sunt mai mari: dimpotrivă, ele sunt competitive. De fiecare dată clientul va primi ceea ce este mai bun în schimbul banilor săi. Datorită faptului că se folosesc piese de schimb şi accesorii originale, vizitele în service se vor reduce ca număr.

Pentru a se convinge de beneficiile programului Chevrolet 3+, clienţii Chevrolet sunt invitaţi în service-urile autorizate. Lista completă a acestora este disponibilă pe site-ul: www.chevrolet.ro .


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.