Chevrolet Camaro SS cromat

Cei de la Tintek ne prezintă primul Chevrolet Camaro SS cromat din Cehia. VEZI VIDEO!

O companie de tuning din Cehia numită Tintek, specializată în folii cu aspect cromat, vrea să-şi promoveze produsul prin aplicarea acestuia pe un Chevrolet Camaro SS. Impactul se aşteaptă a fi unul extrem de mare dacă se ţine cont şi de faptul că este primul model de acest gen din ţară.

Pentru cei pretenţioşi care consideră că această culoare ar putea fi prea comună, Tintek pune la dispoziţia acestora şi alte nuanţe cromate cum ar fi auriu, negru, gri, albastru, portocaliu, roşu şi violet.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.