Chrysler - înapoi în service

Principalele modele vizate sunt Dodge Durango, Jeep Liberty şi Dodge Avenger.Principalele modele vizate sunt Dodge Durango, Jeep Liberty şi Dodge Avenger, fabricate între 2004 şi 2006.

Chrysler - înapoi în service Chrysler - înapoi în service
Aproximativ 330.000 modele Dodge Durango vor fi rechemate în service pentru verificarea sistemului de aer condiţionat, care a dus la câteva indendii minore la bordul acestor modele (în două cazuri, cei de la volan suferind arsuri uşoare). Oficialii Chrysler au declarat că nu s-au înregistrat accidente sau pagube materiale, incidentele datorându-se supraîncălzirii unor circuite din componenţa sistemelor de climatizare de pe consolă.

Alte 150.000 Jeep Liberty, produse între 2006 şi 2007, vor face obiectul verificării sistemului de aerisire al climatizării, care a cedat în unele cazuri datorită temperaturii foarte ridicate a mediului ambiant.

Nici proaspăt lansatul Dodge Avenger nu a scăpat de probleme, aproximativ 11.000 de modele urmând a fi rechemate în service din cauza unor probleme la balamalele uşilor.

Organismul guvernamental NHTS (The National Highway Traffic Safety Administration) a deschis o serie de investigaţii, care au condus la decizia Chrysler de a rechema în service un număr atât de mare de maşini, la numai două săptămâni după ce producătorul american a rechemat în service aproximativ 50.000 de modele, pentru reprogramarea softului din componenţa sistemului ABS.

Este pentru a doua oară în acest an în USA când un mare producător cheamă în service aproape o jumătate de milion de automobile, după recordul Toyota din ianuarie, când au fost rechemate în service 550.000 de pick-up-uri Tundra şi SUV-uri Sequoia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.