Chrysler UConnect

Chrysler a dat publicităţii preţul sistemului ce asigură internet mobil în orice maşină. Vândută în SUA, evident.

Disponibil din 25 august, routerul wireless este capabil de o conexiune 3G pe care o poate împărţi între aparatele wireless aflate în raza de acţiune a antenelor. Asta înseamnă că la stop şi şoferul din maşina din stânga voastră va putea sta pe internet, dar acelaşi lucru este valabil şi pentru voi în patul de acasă dacă maşina este parcată în garaj.

Însă preţul este mare, 500 de dolari pentru echipament, cu 50 de dolari pentru instalare, 35 pentru activare şi 29 de dolari abonamentul pe lună. Pentru mulţi, un abonament de date la un operator de telefonie şi un laptop în maşină s-ar dovedi o alegere mai bună. Dar ce te faci când în maşină vor fi mai multi oameni care vor în acelaşi timp să acceseze internetul. Simplu. Scoţi banii şi îţi cumperi un Chrysler UConnect.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.