Cineva s-a gândit să convertească un Mustang clasic într-o sportivă electrică [VIDEO]

Clipul următor o să te facă să iubeşti maşina şi, în acelaşi timp, să urăşti ideea. Indiferent pe care parte a baricadei eşti, Zombie este aici ca să impresioneze.

Cineva s-a gândit să convertească un Mustang clasic într-o sportivă electrică [VIDEO] Cineva s-a gândit să convertească un Mustang clasic într-o sportivă electrică [VIDEO]

Îţi mai aminteşti clipul în care au fost filmate expresiile pasagerilor dintr-un Tesla S P85D în timpul accelerărilor? Pentru cei care încă nu ştiu ce înseamnă Tesla şi indicativul de scanner, iată cele mai importante detalii: 700 CP, 930 Nm, tracţiune integrală, full-electric, 0-100 km/h în 3,2 secunde.

Ei bine, Zombie aici de faţă poate atinge suta de kilometri, cu start de pe loc, în circa 2,4 secunde. Da, asta înseamnă mai rapid decât un Veyron. Zombie 222 se foloseşte de un motor electric care poate fi dus până la 1.500 CP şi de propulsie spate pentru a se propulsa în topul celor mai nebuneşti maşini electrice din lume. 

Mitch Medford povesteşte, pe scurt, cum a apărut Zombie 222 pe lume: Mitch este pasionat de Tesla şi de ideea de automobil electric, totodată fiind îndrăgostit de maşinile clasice. De aici până la a converti un Mustang din 1968 într-un pony-car electric - şi până la a merge cu el la Texas Mile - n-a mai fost decât un pas. 

Pe scurt, Mitch vrea să demonstreze că există şi viaţă electrică pentru clasice, una poate chiar mai bună decât cea convenţională. Cu toate că recordul Texas Mile pentru maşini electrice era de 250 km/h, Mitch a vrut să doboare şi recordul mitic al lui Caroll Shelby, care ar fi atins 273,59 km/h cu un Mustang din 1968.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.