Citroën a prezentat Noul Berlingo. Utilitara din Hexagon tocmai a trecut (din nou) printr-un proces de reîmprospătare – VIDEO

Autor: Marius Vișan 15 feb. 2018 Știri auto
Citroën a prezentat Noul Berlingo. Utilitara din Hexagon tocmai a trecut (din nou) printr-un proces de reîmprospătare – VIDEO

Inventator al segmentului vehiculelor recreaţionale, în anul 1996, Citroën dezvăluie astăzi Noul Berlingo. Acesta este consistent modificat estetic pentru a se alinia celor mai recente modele ale brandului. Astfel, Citroën a modernizat Berlingo în termeni de design şi confort şi a întărit spiritul proaspăt şi practic ce a susţinut succesul iconicului model, vândut până acum în peste 1.7 milioane de exemplare.

Întrucât spaţiul la bord şi modularitatea sunt printre principalele criterii la achiziţia unui vehicul recreaţional, Noul Citroën Berlingo a fost conceput cu ingeniozitate pentru a garanta elementele fundamentale ale segmentului şi a oferi clienţilor un plus de stare de bine şi convivialitate la bord. Bazându-se pe know-how-ul Citroën şi beneficiind de o versatilitate de referinţă pe segmentul MPV-urilor, noul Citroën Berlingo se adaptează tuturor nevoilor şi utilizărilor conducătorilor cu un stil de viaţă activ.

Au amestecat un M3 şi un Volvo. Rezultatul e de like & share!

Noul SUV BMW, cea mai iubită lansare de Valentine’s Day (galerie foto)

Creşte concurenţa, scad preţurile? Încă o reţea de benzinării se deschide în România

Maybach 2019 a sosit, concurenţii pot să plece la plimbare (galerie foto)

La interior dispune de două portiere laterale culisante deosebit de funcţionale, echipate acum cu geamuri electrice. Pentru bagaje, noul Berlingo oferă un hayon de mari dimensiuni ce intermediază accesul la un portbagaj voluminos. Capacitatea de încărcare este de 775 l pentru modelul M (cu 100 l mai mult decât generaţia actuală în configuraţie cu 5 locuri) şi 1,050 l pentru versiunea XL (cu cinci locuri).

Accesul este simplificat graţie lunetei fumurii care se deschide separat, dublată de o poliţă retractabilă cu 2 poziţii , foarte utilă la descărcare şi încărcare. Aceasta permite încărcarea optimă a portbagajului în cazul în care hayonul nu se poate deschide.

Produs la fabrica PSA din Vigo (Spania), Noul Citroën Berlingo adoptă o platformă nouă în serviciul agilităţii, spaţiului şi confortului, oferind în acelaşi timp dotările clasice Citroën.

Berlingo poate fi echipat cu motoare pe benzină sau Diesel, adaptate pentru toate utilizările, atât în mediul urban cât şi extraurban. Motorizările oferă performanţe ridicate, respectând în acelaşi timp mediul.

Noul Citroën Berlingo este echipat cu cutie de viteze automată în 8 trepte (în funcţie de versiune), care amplifică plăcerea de a conduce pe toate distanţele.

  •     Gama benzină PureTech: PureTech 110 S&S BVM6 şi PureTech 130 S&S EAT8*
  •     Gama DieselBlueHDi: BlueHDi 75 BVM5, BlueHDi 100 BVM5, BlueHDi 100 S&S BVM5, BlueHDi 130 S&S BVM6 sau EAT8

* PureTech 130 S&S EAT8 disponibil începând cu a doua jumătate a anului 2019.

Noul Berlingo va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Internaţional Auto de la Geneva şi comercializat începând cu al doilea semestru 2018 (în funcţie de ţară).

CARACTERISTICI TEHNICE

Lungime: 4,40 m versiunea M / 4.75 m versiunea XL
Lăţime: 1,85 m
Înălţime: 1,81 m (minimă fără bare transversale de plafon/ 1,84 m minimă cu bare transversale de plafon–în funcţie de versiune)
Volum portbagaj: 775 l versiunea M / 1,050 l versiunea XL

Porsche daună totală la un preţ care a speriat internetul. De unde atât tupeu ca să ceri atâţia bani?

Audi scoate primul SUV Cabrio din istorie (galerie foto)

Anunţul de vânzare al celei mai valoroase maşini româneşti. E din 1916. Şi anunţul, nu numai maşina

Angela Merkel circulă cu un Audi trucat. O publicaţie germană şi-a dat seama şi a dat-o de gol

 
Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide