Citroen revendică două modele finaliste în competiţia Best Buy Car of Europe 2019

Autor: Marius Vișan 19 oct. 2018 Știri auto

Juriul premiului european AUTOBEST a publicat cele 6 maşini finaliste dintre cele peste 20 de candidate. Citroën revendică două modele finaliste în cadrul acestei prestigioase competiţii: Noul Citroën Berlingo şi Noul Citroën C4 Cactus.

Este pentru prima data în cei 18 ani de existenţă a premiului când un constructor auto revendică două modele în finală. 

Juriul format din 31 dintre cei mai buni jurnalişti auto, din 31 de ţări europene – inclusiv România, va evalua cu atenţie finaliştii pe baza a 13 criterii, printre care raportul calitate-preţ, designul, confortul şi tehnologiile, împreună cu calitatea serviciilor şi disponibilitatea pieselor de schimb în reţelele de distribuţie. 

În urma testelor comparative ce vor avea loc pe 27 şi 28 noiembrie 2018 pe circuitul din Vairano – Italia, modelul care va aduna cele mai multe voturi va câştiga acest renumit premiu.

Câştigătorul va fi anunţat oficial pe 14 decembrie. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide