Clienţii FlixBus din Statele Unite vor primi căşti VR ca dispozitive de divertisment în timpul călătoriilor

FlixBus testează experienţa VR în autocarele din Statele Unite ale Americii

Clienţii FlixBus din Statele Unite vor primi căşti VR ca dispozitive de divertisment în timpul călătoriilor Clienţii FlixBus din Statele Unite vor primi căşti VR ca dispozitive de divertisment în timpul călătoriilor

Clienţii FlixBus din Statele Unite vor beneficia de o experienţă inedită. Compania va oferi pasagerilor căşti VR ca dispozitive de divertisment în timpul călătoriilor. Experienţa VR va fi disponibilă pentru cei care aleg rute din Tucson, Phoenix, Los Angeles şi San Diego. 

Pasagerii care rezervă locuri panoramice pe aceste rute se vor bucura de experienţa VR gratuit. În momentul în care vor urca la bordul autocarelor aceştia primesc căştile VR şi vor avea la dipoziţie 50 de jocuri video, experienţe cinematice şi de călătorie. 

FlixBus a început să testeze această soluţie la sfârşitul anului trecut. Dacă experienţa VR este primită bine de călători, proiectul s-ar putea extinde.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.