Colaborare

Producătorul japonez va colabora cu chinezii de la Hunan Changfeng Motors pentru a produce împreună sedanuri destinte pieţei locale.

Colaborare Colaborare

Colaborarea este una mai veche, producătorul chinez construind deja în trecut versiuni ale Pajeroului, dar de această dată alianţa va fi cu drepturi egale între cei doi parteneri. Potrivit lui Chen Zhenghu, General Manager Changfeng, producţia se va situa pentru început în jurul a 100.000 de maşini anual, însă are potenţial mare de a se extinde. Piaţa chineză este una dintre cele mai rapide în privinţa dezvoltării, iar implementarea solidă încă de la început a unei alianţe aici va fi un puternic punct de sprijin în viitor pentru desfăşurarea acţiunilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.