Comparaţie între BMW X3 şi Audi Q5

Într-o încercare de a urca pe o rampă special amenajată, un Audi Q5 se lasă păgubaş, în timp ce un BMW X3 trece fără probleme. Lovitură sub centură din partea bavarezilor? Urmăriţi video.

Înainte ca fanii BMW să râdă de fanii Audi, trebuie remarcat faptul că vorbim de un eveniment realizat de bavarezi: "BMW xDrive Tour", în care cei de la BMW vor să demonstreze capacităţile foarte bune ale SUV-urilor produse de ei.

Prin urmare, veridicitatea acestei comparaţii dintre BMW X3 şi Audi Q5 (ambele maşini fiind conduse de o clientă, din câte ne putem da seama) rămâne sub semnul întrebării, câtă vreme nu e un test comparativ independent.

CREDEŢI CĂ E MAI BUN BMW X3 DECÂT AUDI Q5?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.