Continental se extinde în Iaşi printr-o investiţie de 27 de milioane de euro

Autor: ProMotor 14 iun. 2019 Știri auto
Continental se extinde în Iaşi printr-o investiţie de 27 de milioane de euro

Continental a început lucrările pentru extinderea clădirii de birouri existentă. Imobilul a fost proiectat pentru o capacitate de până la 1.700 de locuri, precum şi o zonă de testare şi validare completă a produselor dezvoltate în cadrul companiei.

Investiţia plănuită în noua clădire va fi de 27 de milioane de euro. Suprafaţa totală construită este de peste 21.000 de metri pătraţi. Vor fi create şi aproximativ 400 de noi locuri de parcare. Lucrările vor fi finalizate până în luna martie 2020.

Inginerii din Iaşi sunt implicaţi în elaborarea tehnologiilor de vârf din industria auto, ca de exemplu: unităţi de control a geamurilor şi trapei, aplicaţii de navigaţie şi multimedia, unităţi de control pentru motoare pe benzină şi motorină, precum şi pentru invertoare utilizate la motoarele autovehiculelor hibride sau electrice. De asemenea, se lucrează şi la primul sistem de frână vacuumless brake „one box design” din lume, care sporeşte eficienţa procesului de frânare, propunând, în acelaşi timp, un design compact, apreciat de producătorii din industria de autovehicule.

Tot în Iaşi, angajaţii Continental lucrează la conceperea şi realizarea de funcţionalităţi pentru vehicule autonome, maşini inteligente capabile să crească eficienţa, siguranţa şi confortul condusului.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide