Cu look de offroader: Skoda Superb Combi Outdoor

Skoda a dat publicităţii primele informaţii legate de o nouă versiune de echipare destinată navei amiral a constructorului ceh: Skoda Superb Combi.

Cu look de offroader: Skoda Superb Combi Outdoor Cu look de offroader: Skoda Superb Combi Outdoor

Noua versiune de echipare, denumită Outdoor, prezintă un look de offroader, dar în realitate vorbim doar de o serie de apărători din plastic aplicate caroseriei şi o bară faţă redesenată pentru a face loc unei prize de aer mai mare.

Apărătorile din plastic sunt amplasate de aripile roţilor, pe praguri şi pe portiere, oferind astfel protecţie la zgârieturi. Nivelul Outdoor se poate comanda în combinaţie cu aproape toate motorizările, exceptând cele care fac parte din versiunea GreenLine.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.