Cu Mitsubishi L200 şi Goodyear la Târgu Mureş

Competiţia de la Târgu Mureş a început deja din dimineaţa zilei de vineri, însă promotor.ro va ajunge la faţa locului doar seara. De ce am ales Mitsubishi L200 pentru acest periplu?

Cu Mitsubishi L200 şi Goodyear la Târgu Mureş Cu Mitsubishi L200 şi Goodyear la Târgu Mureş
Raţiunile sunt puţine, dar foarte logice.

Mitsubishi si Goodyear, partenerii offroad ai promotor.ro1. Cea mai cunoscută competiţie de offroad din lume este Raliul Paris-Dakar - iar Mitsubishi este un abonat la titlurile de constructor mondial.
2. O maşină de teren serioasă are o anumită configuraţie: şasiu separat şi tracţiune integrală nepermanentă, cu reductor. Mitsubishi L200 păstrează această reţetă, fiind un offroader adevărat.
3. Deşi este o maşină concepută pentru un mediu foarte dur de lucru, Mitsubishi L200 arată foarte domestic, iar confortul interior este aproape acelaşi dintr-o berlină. Ceea ce-i conferă maşinii ubn grad mare al polivelenţei.
4. Din trio-ul Mitsubishi L200, Nissan Navara şi Toyota Hilux, prefer L200 - ştiu, este un punct de vedere personal, dar... de ce nu ar fi logic?

Suntem foarte curioşi care vor fi părerile profesioniştilor offroad despre acest cărăuş. Rămâneţi pe promotor.ro pentru a le afla, la fel ca şi informaţiile la cald despre etapa de la Târgu Mureş.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.