Cu Nokia poţi pilota un BMW

Un tânăr, geniu în ale electronicii, a reuşit să facă o aplicaţie pentru un telefon Nokia cu care să controleze un BMW Seria 1 de la distanţă.

Lui An Jiaxuan şi prietenului său nu le-a trebuit decât 20 de zile pentru a dezvolta aplicaţia, folosită pe un telefon Nokia C7, prin care maşina să poată fi condusă fără şofer. După cum se vede şi din clipul video, aceştia au exersat mai întâi pe jucării, pe instalaţia electrică din casă sau chiar pe aparatul de aer condiţionat, care putea fi oprit sau deschis cu ajutorul telefonului mobil.

Acum nu ştim dacă e într-adevăr real sau chiar un viral lansat pe internet de compania finlandeză, însă clipul merită văzut... mai ales dacă v-au plăcut "jucăriile" lui James Bond.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.