Culmea prostiei: să te iei la ceartă cu poliţiştii când ştii că n-ai permis, iar maşina e neînmatriculată!

Un gălăţean care conducea fără permis o maşină care fusese radiată din circulaţie a oprit în faţa unei case în care mai mulţi poliţişti făceau percheziţii şi le-a cerut acestora socoteală. Bărbatul a plecat de acolo cu un dosar penal.

Culmea prostiei: să te iei la ceartă cu poliţiştii când ştii că n-ai permis, iar maşina e neînmatriculată! Culmea prostiei: să te iei la ceartă cu poliţiştii când ştii că n-ai permis, iar maşina e neînmatriculată!

Incidentul s-a produs în localitatea gălăţeană Oancea unde un bărbat a oprit maşina în dreptul unei case în care se desfăşurau percheziţii. El le-a cerut poliţiştilor explicaţii, susţinând că este tatăl vitreg al unui tânăr vizat de acţiunea Poliţiei. Nu a durat mult până când poliţiştii au descoperit că acesta nu avea permis de conducere, iar maşina cu numere de Bulgaria fusese radiată de autorităţile din ţara de origine.

„La data de 10 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti au efectuat trei percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor Oancea şi Roşcani, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea, în perioada iulie – septembrie 2019, a patru infracţiuni de furt. Percheziţiile au fost făcute la domiciliile persoanelor bănuite de comiterea acestor fapte, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, cu ocazia acestora fiind recuperat un moped, sustras, în noaptea de 14/15 iulie, din curtea unei locuinţe”, a anunţat IPJ Galaţi.

„În timp ce poliţiştii desfăşurau percheziţia la domiciliul tânărului, de 22 de ani, în dreptul imobilului respectiv a oprit un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, de la volanul căruia a coborât un bărbat şi s-a recomandat ca fiind tatăl vitreg al persoanei în cauză. Cu ocazia legitimării şi verificării bărbatului, de 41 de ani, din comuna Oancea, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care îl conducea fusese radiat din circulaţie de autorităţile din Bulgaria, încă din luna aprilie 2018”, continuă comunicatul.

Poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.