Cum arată Dacia Duster 4x4 pregătit ca vehicul de întreţinere - GALERIE FOTO

Dacia Duster 4x4 ca vehicul de întreţinere pe timp de iarnă.

Cum arată Dacia Duster 4x4 pregătit ca vehicul de întreţinere - GALERIE FOTO Cum arată Dacia Duster 4x4 pregătit ca vehicul de întreţinere - GALERIE FOTO

Gospodarul înţelept „îşi face iarna car şi vara sanie” este o expresie care circulă pe la noi pe meleaguri. Cu această idee în minte am găsit un anunţ interesant cu un Duster echipat de iarnă, în plină vară. Este vopsit în alb, are geamurile din spate acoperite, este dotat cu plug în faţă şi dispozitiv de împrăştiere a sării în spate.

Dacia Duster 4x4 ca vehicul de întreţinere pe timp de iarnă costă 34.000 de euro.

Se pare că Duster i-a cucerit şi pe austrieci, deoarece maşina a primit aceste modificări şi se vinde în Austria. Modelul are motor dCi de 115 CP şi tracţiune integrală 4WD. Lama electro-hidraulică din faţă măsoară 215 cm şi are un grad de înclinare de 30 de grade.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.