Cum arată modelul Lamborghini de 3 milioane de dolari pentru care ai nevoie de invitaţie - GALERIE FOTO-VIDEO

Acest Lamborghini Sesto Elemento de...

Cum arată modelul Lamborghini de 3 milioane de dolari pentru care ai nevoie de invitaţie - GALERIE FOTO-VIDEO Cum arată modelul Lamborghini de 3 milioane de dolari pentru care ai nevoie de invitaţie - GALERIE FOTO-VIDEO

 


Acest Lamborghini Sesto Elemento de 3 milioane de dolari dă un nou sens conceptului de maşini de lux. 

Doar 20 de modele au fost puse în vânzare în 2011, iar la cumpărarea lor au fost invitaţi doar clienţii fideli Lamborghini, scrie Cars.barcroft.tv.

GALERIE FOTO

Capabil să ajungă la o viteză maximă de 352 de km/h, Sesto Elemento are un impresionant motor V10 de 5.2 litri, cu toate că greutatea totală a maşinii este relativ mică - 999 de kg. 

Componentele şasiului, caroseriei şi ale suspensie au fost realizate din fibră de carbon, iar mulţumită greutăţii scăzute Sesto atinge suta de km în doar 2.5 secunde.

Design-ul concentrat pe diminuarea greutăţii îi lasă puţin spaţiu pentru facilităţi, acesta fiind dotat doar cu sistem audio şi de aer condiţionat. 

În ciuda lipsei de dotări Sesto Elemento este unul dintre cele mai căutate Lamborghini. Principalele motive ar fi că face parte dintr-o ediţie limitata, precum şi designul său distinctiv.

David Jeffrey, un iubitor de maşini britanic, a reşit să facă un filmuleţ în timp ce se plimbă alături de proprietar, cu exclusivista maşină, pe străzile din Quatar. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.