Cum arată şi ce poate să facă noua interfaţă Android Auto – VIDEO

Autor: Marius Vișan 08 mai 2019 Știri auto

În decurs de cinci ani de când a fost inventat, Android Auto a fost optimizat constant pentru a susţine mai mult de 500 de modele de maşini aparţinând a 50 de mărci.

Cei de la Google nu se opresc aici, pentru că săptămâna aceasta au introdus un nou design al aplicaţiei care se va lansa pe toate modelele compatibile Android Auto în cursul acestei veri. Noua interfaţă este construită pentru afişa cât mai multe informaţii utile.

VIDEO

Actualizarea introducere unui nou buton de launch care va permite navigarea printr-o listă verticală de aplicaţii, astfel că selectarea celei dorite va fi mai intuitivă. Launcherul seamană foarte mult cu Apple CarPlay. 

Noul launcher va înlocui actualul sistem cu 5 butoane prezente în partea de jos a ecranului. Aici îşi va face loc o bară de navigaţie care va fi afişată permanent pe ecran şi care va oferi acces rapid la anumite funcţii ale unor aplicaţii recent deschise fără nevoia de a o părăsi pe cea curentă.

De exemplu, dacă foloseşti navigaţia şi asculţi muzică în acelaşi timp, ai posibilitatea de a derula melodia din bara orizontală fără să părăseşti aplicaţia de navigaţie. 

Dacă aveţi o maşină cu un ecran mai mare al sistemului de infotainment, Android Auto maximizează afişajul pentru a arăta mai multe informaţii, cum ar fi indicaţiile navigaţiei, comenzile de redare şi apelurile în curs.

Noul centru de notificări prezintă apelurile, mesajele şi alertele recente, astfel încât să puteţi alege mai uşor ce să vizualizaţi.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide