Cum poţi să-i înregistrezi pe cei care îţi zgârie maşina

Prestigio a lansat un video recorder auto pentru cei care vor să se filmeze când conduc. Sau pentru cei care vor să se autodenunţe. Sau pentru a-i vedea pe cei care zgârie maşinile noaptea.

Cum poţi să-i înregistrezi pe cei care îţi zgârie maşina Cum poţi să-i înregistrezi pe cei care îţi zgârie maşina

Prestigio RoadRunner HD1 este un aparat digital mobil de înregistrat, care va înregistra orice situaţie neprevăzută sau accident din trafic. Aparatul are un procesor ce permite o înregistrare HD 720P la o rezoluţie de 1280 x 720 şi 30 cadre pe secundă, astfel încât orice detaliu este redat cu maximum de claritate.

Dispozitivul poate înregistra pe card SD cu o capacitate de până la 32GB şi este capabil să stocheze până la 6 ore de filmare, are playback în timp real şi permite afisajul timpului. De asemenea, RoadRunner HD1 dispune de opţiunea de ajustare automată a sensibilităţii la lumină şi redă imagini clare chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută.

O altă caracteristică importantă este unghiul de filmare de 120 de grade, care permite înregistrarea unei suprafeţe mult mai mari din aria vizuală. Senzorii de mişcare permit identificarea potenţialelor scene importante filmate, astfel încât nu mai este nevoie de verificarea tuturor imaginilor înregistrate.

RoadRunner HD1 rezistă la temperaturi variate, de la -35˚C până la +70˚C, aşa că poate fi folosit atât în condiţii de căldură extremă, cât şi la temperaturi foarte scăzute. Aparatul funcţionează cu o baterie Li-Ion ce poate fi reîncărcată sau cu un încărcător pentru maşină DV de 5V, aşa că indiferent de distanţă, RoadRunner este disponibil în orice moment.

La achiziţionare, aparatul este însoţit de încărcător pentru maşină DC de 5V, manual de utilizare, suport de fixare, cablu USB, cablu AV şi garanţie. RoadRunner e disponibil la partenerii Asbis România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.