Cum reacţionează un bărbat din Bacău care vede pentru prima dată asfalt în satul lui! – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 16 sept. 2019 Știri auto
Cum reacţionează un bărbat din Bacău care vede pentru prima dată asfalt în satul lui! – VIDEO

Pe filmare se vede cum un bărbat se aşează în genunchi, îşi face cruce de mai multe ori şi sărută asfaltul proaspăt. În timp ce face asta, bărbatul mulţumeşte de mai multe ori „doamnei Luminiţa”. De asemenea, se aud vecinii bărbatului care râd de gestul acestuia.

Persoana care a postat imaginile pe Facebook şi-a intitulat postarea „Bucuria asfaltului”. Acesta revine cu o altă postare, în care explică motivul bucuriei protagonistului, adăugând fotografii şi un film în care arată care era starea drumului înainte de asfaltare.

„Revin cu această postare în urmă comentariilor răutăcioase de la videoclipul «bucuria asfaltului». Faceti o comparatie intre drumul de anul trecut si cel de acum. Ce spuneti are omul dreptul de a se bucura?” spune autorul postării.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide