Cum reacţionează un bărbat din Bacău care vede pentru prima dată asfalt în satul lui! - VIDEO

Imaginile în care un bărbat din comuna Horgeşti (judeţul Bacău) se închină şi sărută asfaltul proaspăt turnat pe strada principală din satul său au devenit virale după ce au fost postate pe Facebook de un consătean de-al său.

Pe filmare se vede cum un bărbat se aşează în genunchi, îşi face cruce de mai multe ori şi sărută asfaltul proaspăt. În timp ce face asta, bărbatul mulţumeşte de mai multe ori „doamnei Luminiţa”. De asemenea, se aud vecinii bărbatului care râd de gestul acestuia.

Persoana care a postat imaginile pe Facebook şi-a intitulat postarea „Bucuria asfaltului”. Acesta revine cu o altă postare, în care explică motivul bucuriei protagonistului, adăugând fotografii şi un film în care arată care era starea drumului înainte de asfaltare.

„Revin cu această postare în urmă comentariilor răutăcioase de la videoclipul «bucuria asfaltului». Faceti o comparatie intre drumul de anul trecut si cel de acum. Ce spuneti are omul dreptul de a se bucura?” spune autorul postării.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.