Cum s-au filmat maşinile care au sărit din avion în Fast & Furious 7. VIDEO

O să fim sinceri: am crezut că secvenţa din filmul Fast & Furious 7 în care maşinile sar din avionul care zboară nestingherit e cât se poate de falsă. Se pare că nu e chiar aşa.

Cum s-au filmat maşinile care au sărit din avion în Fast & Furious 7. VIDEO Cum s-au filmat maşinile care au sărit din avion în Fast & Furious 7. VIDEO

În toate trailerele pentru noul film Fast & Furious 7 apare o secvenţă în care personajele principale sar cu maşinile dintr-un avion care zboară. Şi, sinceri să fim, am crezut că toate cadrele acelea largi au fost create pe calculator, într-un birou cald cu internet şi cafea la discreţie.

Dar se pare că ne-am înşelat (parţial), fiindcă a apărut un nou videoclip în care ni se explică ce s-a întâmplat, de fapt, în acea secvenţă. Aruncă şi tu o privire mai jos şi spune-ne ce părere ai.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.