Cum să-ţi cari bradul de Crăciun cu maşina. Azi, cu un Audi R8

Sunt nenumărate căi de a căra bradul de Crăciun cu maşina personală, dar atunci când ea este un Audi R8 lucrurile pot fi puţin cam complicate...

Cum să-ţi cari bradul de Crăciun cu maşina. Azi, cu un Audi R8 Cum să-ţi cari bradul de Crăciun cu maşina. Azi, cu un Audi R8

Dacă vrei să cari bradul de Crăciun cu maşina şi nu ai un break spaţios, s-ar putea să ai ceva probleme, în special cu modul în care reuşeşti să înghesui bradul în interiorul maşinii fără să-i rupi vârful.

Iată că un posesor de R8 ne dă reţeta perfectă de poziţionare a bradului. Cel puţin într-un supercar. Fast forward la minutul 3.30 pentru a vedea minunea... :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.