Cum se fură un Mercedes-Benz C-Class în 2017 - VIDEO

Clipul îi arată pe cei doi hoţi cum se apropie de maşină cu două dispozitive ...

Cum se fură un Mercedes-Benz C-Class în 2017 - VIDEO Cum se fură un Mercedes-Benz C-Class în 2017 - VIDEO

Poliţia din oraşul britanic Solihull a publicat imagini cu un Mercedes-Benz C-Class, furat într-un timp record. De obicei, un simplu furt de vehicule nu ar fi deosebit de interesant. Cu toate acestea, povestea de faţă este puţin diferită, deoarece Mercedes-ul a fost deblocat şi furat fără a fi folosită o cheie.

Clipul îi arată pe cei doi hoţi cum se apropie de maşină cu două dispozitive misterioase. Acestea par că emit nişte semnale care fac ca maşina să se deschidă. Odată ce unul dintre hoţi captează semnalul, acesta este trecut automat la celălalt dispozitiv care este ţinut în apropierea maşinii, deschizând uşile vehiculului.

Potrivit autorităţilor locale, maşina nu a fost încă recuperată, în ciuda faptului că întreaga scenă a fost filmată.

În mod evident, după acest furt, mulţi proprietari de autovehicule au devenit preocupaţi de securitatea maşinilor care se deschid fără cheie. În consecinţă, experţii au sugerat că şoferii în cauză ar trebui să contacteze dealerul pentru informaţii despre cum să preveniă astfel de furturi.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.