Cum se fură un Range Rover Evoque în 2017 - VIDEO

Potrivit presei locale, Range Rover Evoque a fost găsit ...

Cum se fură un Range Rover Evoque în 2017 - VIDEO Cum se fură un Range Rover Evoque în 2017 - VIDEO

Portarul naţionalei Braziliei, Jefferson de Oliveira Galvao, i-a fost furată maşina la Rio de Janeiro.

Atletul în vârstă de 34 de ani se îndrepta spre Botafogo, în dimineaţa zilei de duminică, când o maşină s-a oprit în faţa lui din care patru bărbaţii înarmaţi au coborât.

Unul dintre atacatori a îndreptat pistolul spre şofer, în timp ce al doilea poate fi văzut în spatele Range Rover-ului. Incidentul a fost filmat de o cameră de luat vederi montată pe una din cladirile din zonă. În el îl vedem pe Jefferson cum este forţat să iasă din vehiculul său, cum este îngenuncheat cu mâinile în aer, în timp ce hoţii aleargă spre SUV. 

Potrivit presei locale, Range Rover Evoque a fost găsit mai târziu în acea zi, în timpul unui raid, dar nu se ştie dacă hoţii au fost prinşi. 

"Din păcate, am devenit o altă victimă a violenţei care domină oraşul nostru. Mergeam să mă antrenez cu Botafogo, când am fost oprit de oameni înarmaţi, care intenţionau să-mi fure maşina şi lucrurile personale", a scris Jefferson pe Facebook nu după mult timp după incident. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.