Cum va arăta noua Dacia Sandero Stepway ediţie limitată. Fanii au votat

Autor: Marius Vișan 19 oct. 2018 Știri auto

Dacia a cerut comunităţii sale să aleagă un model vizual ediţia limitată pentru Sandero Stepway. În luna iulie, brandul francez i-a provocat pe tinerii designeri să vină cu noi propuneri de imagine pentru hatchback-ul binecunoscut. Trei dintre propuneri au ajuns în finală şi au fost prezentate comunităţii Dacia la Salonul Auto de la Paris pe 2 octombrie. Tot publicul a trebuit să aleagă unul dintre cele trei proiecte. 

Flora Jammes este cea care a desenat modelul câştigător. Dacia va construi modelul ediţie limitată Sandero Stepway Escape într-un număr de 400 de unităţi care vor fi disponibile în Franţa până la sfârşitul anului 2019.

Modelul câştigător a debutat în faţa publicului în data de 14 octombrie, ultima zi a Salonului Auto de la Paris. Autovehiculul are grafica „Escape” pe capotă şi montanţi, un design unic al acoperişului şi dungi albe întrerupte pe capacele oglinzilor. De asemenea, are inscripţia „Stepway” pe uşile din faţă.

Dacia nu a prezentat nicio fotografie a interiorului, aşa că nu ne aşteptăm la schimbări semnificative faţă de modelul obişnuit. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide