Dacă aştepţi cu nerăbdare jocul Mad Max, atunci mai bine nu te uita la gameplay [VIDEO]

Mai sunt peste două luni până când vei putea să te joci Mad Max. Eşti sigur că vrei să te chinui, cu bună ştiinţă?

Dacă aştepţi cu nerăbdare jocul Mad Max, atunci mai bine nu te uita la gameplay [VIDEO] Dacă aştepţi cu nerăbdare jocul Mad Max, atunci mai bine nu te uita la gameplay [VIDEO]

Există între noi oameni care se bucură mult de venirea verii, cu vacanţele-i şi cu concediile sale implicite, scăldate de soare. Nu sunt mulţi cei care abia aşteaptă prima zi de toamnă, care, statistic vorbind, vine cu ploaie. Dar apoi, dacă 1 Septembrie va fi ploios, gândeşte-te la partea bună: pe vreme ploioasă, jocurile merg mai bine parcă. Cu atât mai mult cu cât este un joc nou, pe care l-ai aşteptat toată vara. Da, vorbim despre Mad Max: Savage Road, despre care ai auzit deja la noi pe site

Ei bine, acum băieţii de la IGN au făcut o prezentare, alături de developerii jocului, a viitorului motiv-de-stat-în-casă-şi-de-jucat, un open-world care arată senzaţional şi care, după descrierile de mai jos, se mişcă impresionant. Este in-game footage, adică ce vezi aici vei vedea şi pe monitorul tău, atunci când jocul va fi disponibil. Dacă habar nu ai despre ce s-a vorbit până acum, lasă-mă să-ţi fac un scurt rezumat: jocul are o lume imensă (care nu coincide cu ce ai văzut în film, dacă l-ai văzut), în care tu, Mad Max, îţi croieşti drum folosindu-te de abilităţile de dat cu pumnul în faţă şi - esenţial - de maşinăria pe care ţi-o construieşti şi pe care ţi-o upgradezi constant. După cum însuşi reprezentantul studioului de producţie a spus în clipul de mai jos, există nenumărate feluri în care-ţi poţi clădi şasiul din jurul V8-ului, aşa că-ţi poţi crea o maşină unică. 

Nu te mai reţin. Dacă ai intrat deja în articol, în ciuda sugestiei din titlu, atunci probabil că eşti pregătit să-ţi faci şi tu sânge rău şi să te uiţi la gameplay, ca să te asiguri că aşteptarea o să fie chinuitoare, dar o să merite. Vizionare plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.