Dacia are două modele în top 10 cele mai vândute maşini în iunie 2019

Modelele Dacia Sandero şi Duster se află printre cele mai vândute maşini în Europa în luna iunie.

Dacia are două modele în top 10 cele mai vândute maşini în iunie 2019 Dacia are două modele în top 10 cele mai vândute maşini în iunie 2019

Modelele Dacia Duster şi Sandero sunt printre cele mai vândute maşini în Europa în luna iunie. Site-ul jato.com a făcut o statistică a maşinilor înmatriculate în luna iunie a acestui an, iar modelele produse la Mioveni sunt în top 10. Sandero se află pe locul 5, iar Duster imediat după, pe locul 6.

Segmentul SUV, în scădere

Majoritatea încetinirii în segmentul SUV din iunie a provenit de la SUV-urile premium, în care cererea a scăzut cu 5%, pentru brand-uri precum Mercedes, Volvo şi Land Rover. Deşi mai multe mărci înregistrate au înregistrat creşteri, cum ar fi Seat (+ 37%), Dacia (+ 21%) şi Volkswagen (+ 19%), cele mai populare modele SUV au avut scăderi: Nissan Qashqai (-15%), Volkswagen Tiguan (-18%) şi Peugeot 3008 (-18%).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.