Dacia Duster cu cel mai puternic motor şi tracţiune integrală. Care sunt preţurile în România

Dacia Duster a primit şi în România mult aşteptatele versiuni în care cel mai puternic motor disponibil vreodată pe o Dacia (TCe 130 sau TCe 150) este oferit alături de sistemul de tracţiune integrală.

Dacia Duster cu cel mai puternic motor şi tracţiune integrală. Care sunt preţurile în România Dacia Duster cu cel mai puternic motor şi tracţiune integrală. Care sunt preţurile în România

Dacia Duster a primit şi în România mult aşteptatele versiuni în care cel mai puternic motor disponibil vreodată pe o Dacia (TCe 130 sau TCe 150) este oferit alături de sistemul de tracţiune integrală.

Motorul TCe 130 sau TCe 150 este disponibil alături de sistemul de tracţiune integrală pe Dacia Duster începând cu nivelul de echipare Comfort. Diferenţa între modelele TCe 130 cu tracţiune integrală şi cele TCe 150 4x4 este de 500 de euro.

Astfel, un Duster Comfort TCe 130 cu tracţiune integrală începe de la 16.900 de euro, în timp ce varianta mai puternică a motorului realizat de Renault în parteneriat cu Daimler, de 150 CP, începe alături de tracţiunea integrală de la 17.400 de euro.

Dacia Duster cu nivelul de echipare Prestige, în varianta TCe 130 cu tracţiune 4x4, începe de la 18.650 de euro, iar Dacia Duster Prestige TCe 150 cu tracţiune integrală începe de la 19.150 de euro.

Şi ediţiile limitate TechRoad şi Orange sunt oferite cu cel mai puternic motor Dacia şi tracţiune integrală. Modelul Duster TechRoad TCe 150 4x4 costă 18.100 de euro. Modelul Dacia Duster Orange în varianta TCe 130 şi tracţiune integrală începe de la 19.050 de euro, în timp ce varianta de 150 de cai-putere a motorului de 1,3 litri începe alături de tracţiune integrală de la 19.550 de euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.