Dacia Duster vs snowcat militar. Cine urcă mai sus pe zăpadă?

Jurnaliştii norvegieni s-au gândit să supună Dacia Duster la un test inedit. Au urcat cu ea un drum pe care de obicei se aventurează doar snowcat-urile militare. Drumul fiind plin de zăpadă şi gheaţă care au pus probleme chiar şi snowcat-urilor. Cine a ajuns mai sus?

Dacia Duster vs snowcat militar. Cine urcă mai sus pe zăpadă? Dacia Duster vs snowcat militar. Cine urcă mai sus pe zăpadă?

Şi norvegienii sunt impresionaţi plăcut de maşinile româneşti, iar dacă tot sunt atât de ieftine (mai ales la salariile lor), nu au ezitat să asmută o Dacia Duster împotriva unui snowcat de provenienţă militară, care este folosit la întreţinerea drumurilor. Ţinta? A urca un drum forestier abrupt şi plin de zăpadă, bolovani şi gheaţă.

Dacia Duster 4x4 1.5 dCi încălţată cu pneuri normale de iarnă versus snowcat încălţat cu şenile. Cine credeţi că a ajuns mai sus? Nu trebuie să ştiţi norvegiană pentru a vedea filmul de mai jos, totul e să aveţi răbdare până la sfârşit. Şi nu, nu aţi fi urcat muntele ăla cu Loganul din dotare, încetaţi! :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.