Dacia lansează o ediţie limitată. Care vor fi dotările suplimentare - VIDEO

„Distracţia full option”, acesta este sloganul noii campanii a celor de la Dacia.

Dacia lansează o ediţie limitată. Care vor fi dotările suplimentare - VIDEO Dacia lansează o ediţie limitată. Care vor fi dotările suplimentare - VIDEO

Seria limitată Dacia Duster Connected by Orange vine cu un pachet care include o tabletă Huawei şi router wi-fi, 4 GB internet mobil lunar şi abonamente HBO GO şi Orange TV GO pentru doi ani. 

Seria Limitată aduce în standard toate echipamentele oferite pe versiunea superioară de echipare Prestige la care se adauga dotari precum funcţia mâini libere, multiview camera, avertizor pentru unghi mort şi un pachet special Orange.

Această serie limitată vine cu un pachet special Orange, care te ajută să iei cu tine la drum emisiunile preferate, filmele, muzica şi toată distracţia, cu cel mai rapid internet 4G.

 

Pachetul special Orange conţine o tabletă de 9,6 inci, un modem prin care se pot conecta la internet până la 10 utilizatori simultan, un încărcător auto, un suport de tetieră şi o husă pentru tabletă. În plus, există următoarele servicii incluse, timp de 2 ani:

- 40 GB trafic lunar de internet mobil, în ţară şi în roaming UE;
- Orange TV Go cu acces la peste 80 de canale TV româneşti şi internaţionale plus la filmele şi serialele din Movie Go Unlimited;
- HBO GO cu acces la peste 6.000 de ore de conţinut video.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.