Dacia Logan Pick-up

Producătorul autohton se pregăteşte în mare secret să lanseze şi versiunea hatchback.

Dacia Logan Pick-up Dacia Logan Pick-up

Produs la uzina de la Mioveni, Logan Pick-Up a fost conceput pentru a răspunde aşteptărilor unei categorii largi de utilizatori, de la micii antreprenori şi comercianţi până la clienţii aflaţi în căutarea unui vehicul pentru escapade în timpul liber. Logan Pick-Up dispune de toate atu-urile specifice gamei Logan. Noul model este echipat cu motoare pe benzină sau diesel de origine Renault şi preia baza rulantă a modelului Logan MCV.

Vehicul robust şi modern, Logan Pick-Up se remarcă şi prin latura sa practică, unul din atributele fundamentale ale familiei Logan. Astfel, Dacia Logan Pick-Up dispune de o benă a cărei lungime de încărcare este de 1,80 m şi a cărei sarcină utilă este de 800 kg. În plus, cabina beneficiază de un spaţiu de depozitare cu volumul de 300 de litri, situat în spatele scaunelor.

Dacia Logan Pick-Up va oferi un raport preţ/prestaţii imbatabil şi va fi disponibil pe piaţa din România începând din anul 2008.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.