Dacia pe locul 5 în topul satisfacţiei

În ultimul top al satisfacţiei realizat de germanii de la ADAC Dacia intra din prima pe locul 5, în faţa Volkswagen, Mercedes, BMW sau Audi.

Dacia pe locul 5 în topul satisfacţiei Dacia pe locul 5 în topul satisfacţiei

De altfel singurul producător german ce se situează mai bine ca Dacia este Porsche, pe locul locul 3, podiumul fiind completat de Jaguar şi premiantul Subaru. Pe locul patru se află Honda iar în spatele Daciei avem marca Toyota. BMW se află pe locul 15, Audi pe 16, Mercedes Benz pe locul 20 iar Volkswagen abia pe 26, în timp ce pe părintele Dacia, Renault, îl găsim în mod surprinzător la finalul clasamentului.

Evident, vorbim de un top al satisfacţiei cumpărătorilor faţă de maşină şi serviciile post vânzare cu rezultate direct depedentă de aşteptările pe care le fiecare posesor le avea. Cu toate acestea, acest top vine să confirme incă o dată performanţa mărcii româneşti.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.