Dacia recompensează reuşita lui Cristian Mungiu la Cannes

Dacia felicită echipa de cineaşti care a realizat “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, peliculă care a obţinut în acest an trofeul Palme d’Or la Festivalul Internaţional de la Cannes – oferindu-le un vehicul Logan MCV cu 7 locuri.

Dacia recompensează reuşita lui Cristian Mungiu la Cannes Dacia recompensează reuşita lui Cristian Mungiu la Cannes

Automobilul dă substanţă “Premiului pentru excelenţă pentru performanţele de producător”, acordat ieri, 15 iulie 2007, la Mamaia, la sfârşitul Festivalului Internaţional al Producătorilor de Film Independenţi din România.

Cu această ocazie, Cristian Mungiu a declarat: “ Mulţumim organizatorilor şi companiei Dacia pentru premiul acordat – primul pe care îl primim vreodată în calitate de producători. Compania noastră a demonstrat cu ocazia producţiei filmului 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile, că este posibil, printr-o gestiune onestă şi chibzuită, să obţii performanţe internaţionale notabile cu un buget de film românesc. Sperăm ca atitudinea noastră să fie un exemplu pentru toţi producătorii din România. Pentru noi este un premiu util în vederea producţiilor viitoare şi un semnal pozitiv în acelaşi timp, legat de posibilitatea implicării pe viitor a surselor de finanţare privată pentru producţia şi promovarea filmelor româneşti.”

Vehiculul, care va fi livrat de Dacia în septembrie, va fi folosit de către echipa de filmare pentru producţiile cinematografice viitoare ale casei de producţie Mobrafilms.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.