Exclusiv  DACIA SEDAN - va fi Dacia Sedan concurentul nr. 1 pentru Skoda Octavia?

Dacia a devenit copilul teribil al crizei auto pe plan european. Deci, având notorietatea în creştere, ar fi momentul ca Dacia să pregătească un concurent redutabil pentru modelul de succes Skoda Octavia. Adică DACIA SEDAN.

DACIA SEDAN - va fi Dacia Sedan concurentul nr. 1 pentru Skoda Octavia? DACIA SEDAN - va fi Dacia Sedan concurentul nr. 1 pentru Skoda Octavia?

Iar acest model de categorie medie, Dacia Sedan, ar putea arăta ca în schiţele noastre.

VEZI SCHIŢELE CU DACIA SEDAN AICI!

Partea frontală va împrumuta cu siguranţă elemente vizuale de la conceptul Dacia Duster, ceea ce îi va conferi lui Dacia Sedan un aspect sobru, dinamic, dar şi o individualitate marcantă pentru o maşină considerată ieftină. Ca formă generală, este de aşteptat ca Dacia să nu recurgă la artificii, clientela unei astfel de maşini preferând forme care să inspire siguranţă, familiaritate şi seriozitate - adică aceleaşi atribute prin care reputata Skoda Octavia şi-a cucerit cumpărătorii.

Deocamdată, noi i-am spus Dacia Sedan.

Voi ce denumire credeţi că ar merita prima limuzină Dacia Sedan?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.